![doc - Instrukcja BHP dla obsługi kuchenki mikrofalowej](http://opendoc.pl/templates/t2/gfx/doc.gif)
Instrukcja BHP dla obsługi kuchenki mikrofalowej
Przeznaczenie dokumentu:
Instrukcja BHP dla obsługi kuchenki mikrofalowej powinna znajdować się w każdej firmie oraz punkcie gastronomicznym gdzie udostępniona jest kuchenka mikrofalowa.
Informacje techniczne:
Instrukcja zapisana jest w postaci pliku tekstowego, który można od razu wydrukować i przekazać do zatwierdzenia, jak również można dokonać jej edycji za pomocą aplikacji MS Office lub OpenOffice.
Inne:
Ustawa Kodeks Pracy Art. 237.
§ 1. Pracodawca jest obowiązany zaznajamiać pracowników z przepisami i zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy dotyczącymi wykonywanych przez nich prac.
§ 2. Pracodawca jest obowiązany wydawać szczegółowe instrukcje i wskazówki dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy na stanowiskach pracy.
§ 3. Pracownik jest obowiązany potwierdzić na piśmie zapoznanie się z przepisami oraz zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy.
Miejsce złożenia dokumentu:
Instrukcja BHP dla obsługi kuchenki mikrofalowej powinna być umieszczona w łatwo dostępnym dla pracownika miejscu, a każdy pracownik powinien być zapoznany z instrukcją urządzenia wykorzystywanego na stanowisku pracy. Dodatkowo po zapoznaniu się z instrukcją, każdy pracownik zobowiązany jest własnoręcznym podpisem potwierdzić fakt zapoznania się z nią.
Dokument przeznaczy dla:
firmy
Miejsce zastosowania:
Przedsiębiorstwo
Słowa kluczowe:
bhp w kuchni,bezpieczna praca w kuchni,mikrofalówka,instrukcja bhp mikrofalówki,ppoż,bhp,instrukcja bhp,kuchenka mikrofalowa
Podstawa prawna dokumentu:
Kodeks pracy: art. 2374 |
Inne dokumeny z kategorii Instrukcje BHP
![]() |
Instrukcja BHP dla Prac murarskich i tynkarskichGotowa instrukcja BHP dla Prac murarskich i tynkarskich , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie przewidziane jest stanowisko pracy murarz lub... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi piły tarczowej do cięcia mięsa i kościGotowa instrukcja BHP dla Obsługi piły tarczowej do cięcia mięsa i kości , którą można od razu \"wdrożyć\" w życie. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla stanowiska kasjerki w markecieInstrukcja BHP dla stanowiska kasjerki w markecie powinna znajdować się w każdym markecie (sklepie gdzie jest stanowisko kasjerki). |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla obsługi maszyny do falcowaniaInstrukcja BHP dla obsługi maszyny do falcowania powinna znajdować się w każdym przedsiębiorstwie poligraficznym, gdzie do pracy wykorzystywana jest maszyna do falcowania. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowegoW sytuacji gdy prowadzisz restaurację, bar, czy też inny obiekt żywienia zbiorowego - jednym z niezbędnych dokumentów jaki musisz posiadać jest Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi osadzaka HILTIGotowa instrukcja BHP dla Obsługi osadzaka HILTI , powinna znajdować się w każdym przedsiębiorstwie korzystającym z osadzaków. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Placówek handlowychGotowa instrukcja BHP dla placówek handlowych , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie handlowych. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Eksploatacji kotłów gazowych i olejowychGotowa instrukcja BHP dla Eksploatacji kotłów gazowych i olejowych , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie używane są kotły gazowe lub olejowe. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi wyparzacza gastronomicznegoGotowa instrukcja BHP dla Obsługi wyparzacza gastronomicznego , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy używana jest wyparzacz gastronomiczny -... |
Zobacz | Pobierz |